Tyytyväisimmät omistajat

Me Fendtillä voimme rinta rottingilla sanoa, että meillä on takuuvarmasti tyytyväisimmät omistajat. Kuulemme tätä viestiä niin usein, että haluamme jakaa tyytyväisten asiakkaidemme tarinoita muillekin.

Fendt osana aktiivisen nuorenparin harrastuksia

Fredrikssonit harrastavat yhdessä moottorikelkkailua. Matkailuvaunu on oiva apuväline harrastukselle – se toimii tukikohtana siellä missä halutaan. Nuoripari kokeili ensin kesäreissua lainavaunulla ja innostui niin, että FENDT Bianco 465 Active hankittiin jo seuraavana talvena. Vaunu on aktiivisessa käytössä ympäri vuoden.

Jatka lukemista

Kun kaikki on kokeiltu, valinta on Fendt

Yrjö ja Tuula Sassin pihassa kimaltelee tuore hankinta Fendt Brilliant SGA 700. Toukokuussa kotiutunut vaunu on valmiiksi vetokoukkuun kytkettynä, lähtökuopissa tuttuja ja uusia Suomen maanteitä koluamaan. Sassit aloittivat asuntovaunuharrastuksen jo 70-luvulla koko perheen voimin. Nykyään Sassit matkustavat kaksistaan, mutta poika jatkaa harrastusta oman perheensä kanssa.

Jatka lukemista

Fendt sai Liskien perheen viettämään enemmän aikaa yhdessä

Aikaisemmin harrastimme veneilyä. Kun olimme veneilleet pitkin Helsingin seutua viiden vuoden ajan, lähinurkat alkoivat näyttää liian tutuilta. Niinpä myimme veneen pois ja palasimme takaisin vaunumatkailuun, jota olimme aiemmin kokeilleet. Nyt on liikuttu vaunun kanssa viitisen vuotta aina kun töiltä ehditään.

Jatka lukemista

Varaa henkilökohtainen esittely

Yhteystiedot Yhteystiedot sivulle täältä