Tyytyväisimmät omistajat

Me Fendtillä voimme rinta rottingilla sanoa että meillä on takuuvarmasti tyytyväisimmät omistajat. Kuulemme tätä viestiä niin usein, että haluamme jakaa tyytyväisten asiakkaidemme tarinoita muillekin.

Kun kaikki on kokeiltu, valinta on Fendt

Yrjö ja Tuula Sassin pihassa kimaltelee tuore hankinta Fendt Brilliant SGA 700. Toukokuussa kotiutunut vaunu on valmiiksi vetokoukkuun kytkettynä, lähtökuopissa tuttuja ja uusia Suomen maanteitä koluamaan. Sassit aloittivat asuntovaunuharrastuksen jo 70-luvulla koko perheen voimin. Nykyään Sassit matkustavat kaksistaan, mutta poika jatkaa harrastusta oman perheensä kanssa.

Jatka lukemista

Fendt sai Liskien perheen viettämään enemmän aikaa yhdessä

Aikaisemmin harrastimme veneilyä. Kun olimme veneilleet pitkin Helsingin seutua viiden vuoden ajan, lähinurkat alkoivat näyttää liian tutuilta. Niinpä myimme veneen pois ja palasimme takaisin vaunumatkailuun, jota olimme aiemmin kokeilleet. Nyt on liikuttu vaunun kanssa viitisen vuotta aina kun töiltä ehditään.

Jatka lukemista

”Olisi mukava nähdä kotimaassa enemmänkin Fendtejä”

Olemme matkailuvaunuilleet nyt 4 kautta. Kahtena ensimmäisenä vuonna nelihenkinen perheemme taittoi matkaa jopa 15 000 km aina Jäämerelle asti.

Arvostamme kaikessa laatua. Olimme jo hetken etsineet ensimmäistä vaunua hieman suuremmasta kokoluokasta, kun pääsimme tutustumaan Fendt 390 -malliin.

Jatka lukemista

Varaa henkilökohtainen esittely

YhteystiedotYhteystiedot sivulle täältä