Tyytyväisimmät omistajat

Me Fendtillä voimme rinta rottingilla sanoa että meillä on takuuvarmasti tyytyväisimmät omistajat. Kuulemme tätä viestiä niin usein, että haluamme jakaa tyytyväisten asiakkaidemme tarinoita muillekin.

Fendt sai Liskien perheen viettämään enemmän aikaa yhdessä

Aikaisemmin harrastimme veneilyä. Kun olimme veneilleet pitkin Helsingin seutua viiden vuoden ajan, lähinurkat alkoivat näyttää liian tutuilta. Niinpä myimme veneen pois ja palasimme takaisin vaunumatkailuun, jota olimme aiemmin kokeilleet. Nyt on liikuttu vaunun kanssa viitisen vuotta aina kun töiltä ehditään.

Jatka lukemista

”Olisi mukava nähdä kotimaassa enemmänkin Fendtejä”

Olemme matkailuvaunuilleet nyt 4 kautta. Kahtena ensimmäisenä vuonna nelihenkinen perheemme taittoi matkaa jopa 15 000 km aina Jäämerelle asti.

Arvostamme kaikessa laatua. Olimme jo hetken etsineet ensimmäistä vaunua hieman suuremmasta kokoluokasta, kun pääsimme tutustumaan Fendt 390 -malliin.

Jatka lukemista

Laatu ohjasi Fendtin pariin

Harrastuksemme alkoi 80-luvun lopulla mökin pihalle tehdystä heräteostoksesta. Huomasimme pian, että vaunun kanssahan liikkuu näppärästi pidemmällekin. Muut harrastajat alkoivat tulla kierrellessä tutuiksi, ja nykyään käymmekin usein tuttujen kanssa erilaisissa caravan-tapaamisissa. Ruotsia ja Pohjois-Norjaakin olemme katsastaneet, mutta useimmiten viihdymme kotimaassa lähellä luontoa tai sotahistorialisia reittejä seuraillen.

Jatka lukemista

Varaa henkilökohtainen esittely

YhteystiedotYhteystiedot sivulle täältä